KONTAKT OS
FOR MERE
INFORMATION

Vil du vide mere om i-SIT stolen?
Du er velkommen til at kontakte designvirksomheden DESIGN CONCERN eller møbelproducenten Magnus Olesen for yderligere info.

ergonomi_stol

DESIGN CONCERN A/S – Innovation by Insight®
DESIGN CONCERN står for udvikling af inkluderende løsninger som både er ergonomiske og velfungerende – uanset brugernes aldre og funktionsevne – og som samtidig er smukke at se på. Vi kalder det Innovation by Insight®. Vi udvikler på baggrund af viden om brugerbehov –det giver sikkerhed for designløsninger, der fungerer i praksis.

DESIGN CONCERN har vundet en række forsker- og designpriser for godt design tilpasset brugerne.

Virksomheden er grundlagt i 1992 af industriel designer Lone K. Storgaard, som har en Ph.D. fra Arkitektskolen i Århus i udvikling af brugervenligt design.

KONTAKTINFORMATION
DESIGN CONCERN A/S
Nørre Allé 46
DK – 8000 Aarhus C

Tel. +45 8676 1022
dc@designconcern.com
www.designconcern.com

MAGNUS OLESEN A/S
I samarbejde med førende designere er det møbelvirksomhedens ambition at skabe unikke produkter, der er behov for og som gør en synlig og elegant forskel.

Resultatet er et udtryksfuldt og fleksibelt designprogram, med selvstændige produktserier, der giver mulighed for at løse alt fra små til store indretningsløsninger.

i-SIT stolen er en nyskabelse – ikke blot hos Magnus Olesen men på hele stolemarkedet. En nyskabelse som både tager hensyn til funktionelle og æstetiske behov på en og samme tid.

Magnus Olesen A/S er grundlagt i 1937.

KONTAKTINFORMATION
MAGNUS OLESEN A/S
Agertoft 2, Durup
DK-7870 Roslev

Tel. +45 9759 2411
post@magnus-olesen.dk
www.magnus-olesen.dk

Comments are closed