ALLE SIDDER
BEDRE I
i-SIT

leather i-SIT chair numbered

SKABT MED UDGANGSPUNKT I BRUGERNES BEHOV
i-SIT stolen er skabt med udgangspunkt i brugernes behov. Nu er det slut med enten-eller, hvor forbrugerne har måttet vælge mellem enten en ergonomiske eller en designlækker stol. Med i-SIT stolen får du både ultimativ siddekomfort og designikonisk form.

VELFUNGERENDE DESIGN DER GØR INDTRYK
Med sit skandinaviske og designikoniske formsprog gør i-SIT stolen indtryk – både forfra og bagfra.

Inputtet til de unikke ergonomiske detaljer kommer bl.a. fra brugere med særlige behov – fx brugere med rygproblemer, svage håndled, gigt osv. ligesom designteamet har konsulteret eksperter i ergonomi og ryglidelser i processen.

Det betyder, at stolen er komfortabel for alle uanset alder, højde, drøjde og fysik:

Det gælder sædets bredde og hældning, stolens højde, grebet på armlænet, fodskamlen, den betjeningsvenlige indstilling af stoleryggen og lændepuden, der følger kroppen.

FORDELENE ER MANGE
På ægte brugerdemokratisk kan du selv vælge det stof eller skind som stolen skal polstres med. Du kan også vælge om stolen skal leveres med drejestel og fast stel. Se stolens unikke ergonomiske fordele her:

1. ROTATIONSPUNKT I LÆNDEN
Stoleryggen følger naturligt hoftens rotationspunkt når man læner dig tilbage. En integreret lændepude giver ekstra støtte. Den følger stolens form og betyder sammen med det brede sæde, at brugeren kan “flytte rundt” og stadig sidde godt.

2. INDSTILLING AF STOLERYGGEN
Trinløs indstilling af stoleryggen med betjeningsknap integreret i armlæn.

3. ARMLÆN
Er tilpas stabile og nemme at gribe om og hjælper brugeren, når man skal rejse sig.

4. SÆDEDYBDE/SÆDEHØJDE
Det brede sæde gør det nemt at flytte sig rundt på stolen og finde hvile i flere positioner. Siddehøjden gør det nemt at rejse sig. Bemærk at der er mulighed for to sædehøjder: 42 og 46 cm for modellen med fire ben og en sædehøjde på 46 cm på modellen med drejestel.

5. NAKKESTØTTEN
i-SIT har en nakkepude der kan hæves og sænkes, så den passer til brugerens højde.

6. FODSKAMMEL
En fodskammel giver ekstra komfort i tilbagelænet position.

Comments are closed